Gyakran ismételt kérdések

Gyakori kérdések

Eredeti termékek vannak az oldalon?

Igen, minden termékünk 100%-ban megbízható forrásból származik. Spirituális karkötőink eredeti ásványokból készülnek. Illóolajaink szakszerűen vannak kiválasztva és tesztelve a tisztaságot illetően, úgy, hogy megfeleljenek a szigorú minőségi követelményeknek. Illóolajaink Nagy Britanniában készülnek, természetes alapanyagokból. Magyar webáruház vagyunk, számos magyar ügyfélszolgálatos munkatárssal, akik készséggel várják érdeklődését. Telefonon: +36209729109 vagy emailben az info@myvanilla.hu címen.

Miért ilyen olcsóak a termékek? Más webáruházakban jóval drágábbak.

Miért ilyen olcsó? – ez vásárlóink leggyakoribb kérdése. Valóban, termékeink jóval olcsóbbak, mint más webáruházakban. Ennek az az oka, hogy a klasszikus ékszerüzletekhez képest jóval alacsonyabb árréssel dolgozunk, nem kell magas bérleti díjakat fizetnünk az üzlethelyiségekre az üzletközpontokban, főtereken stb. Ehhez még hozzá kell számolni az alkalmazottak bérét, berendezés árát stb. Mi sokkal több ékszert és egyéb spirituális terméket kínálunk, mint a klasszikus boltok, nagyban vásárolunk a gyártótól, és épp ezért jó felvásárlási árat kapunk tőlük.

Ennek köszönhetően olyan alacsony áron tudjuk termékeinket kínálni, amilyet máshol nem talál.

Tudok telefonon rendelni?

Igen, kérjük hívja szakértőnket a +36209729109-es telefonszámon, hétköznapokon 08-20 óra között és adja le rendelését telefonon. Kollégáink igyekeznek szakszerű segítséget nyújtani vásárlóinknak, így bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak.

Miért kerül ennyibe a szállítás?

Biztos mindenki járt már úgy, hogy megrendelt egy terméket egy webáruházból, majd várta a csomagot, de se kép, se hang a küldemény felől napokig, vagy akár hetekig. Mi szeretnénk ettől megkímélni vásárlóinkat, ezért Magyarország vezető csomagküldő cégeivel dolgozunk együtt, akik minőségi szolgálatatást nyújtanak. A csomagok biztosítással rendelkeznek és a feladástól számított 24 órán belül megérkeznek a címzetthez, így Ön biztonságban tudhatja a rendelését. A szállítási díjunk 1.190 forint, mely tartalmazza az utánvétkezelési díjat is. Ezt az összeget teljes egészében továbbítjuk a futárszolgálatok felé, hogy a legmagasabb színvonalon végezzék el a szolgáltatásukat, az Önök megelégedésére.

Mit keresel?

Happy Colors csomag (10db)

Valaki épp most vásárolt

Happy Colors csomag (10db)

10 percel ezelőtt Innen Páty

Kosarad