Declarație de gestionare a datelor

DECLARAȚIA DE GESTIONAREA DATELOR

(în vigoare: din 3 decembrie 2019)

1. Introducere

https://myvanilla.hu/ - în continuare: Website - este operat de The Full Cart Kft . , denumit în continuare: Operator de date), în calitate de Operator de date, prin publicarea acestei Declarații de protecție a datelor și a informațiilor de gestionare a datelor (denumită în continuare: Declarație de protecție a datelor), descrie principiile sale de gestionare a datelor, pe care Operatorul de date le recunoaște ca fiind obligatorii pentru sine. Operatorul de date ia toate măsurile rezonabile pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal pe care le gestionează.

Înainte de a utiliza site-ul nostru web, vă rugăm să citiți această Declarație de confidențialitate, care conține într-un mod clar cum gestionăm datele dumneavoastră cu caracter personal!

În Declarația privind protecția datelor, Operatorul de date informează în mod clar și detaliat persoanele vizate despre toate faptele importante legate de gestionarea datelor.

Înainte de a începe prelucrarea datelor, vă informăm că prelucrarea datelor se bazează întotdeauna pe consimțământul persoanei vizate. Prin înregistrarea pe site, prin utilizarea site-ului, plasarea comenzii și abonarea la newsletter-ul nostru, dumneavoastră, în calitate de Utilizator, sunteți de acord în mod expres ca Operatorul de date să prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal în cadrul acestei Declarații de confidențialitate, în conformitate cu legislația maghiară în vigoare, și în măsura specificată în acest document, modalitatea și durata.

2. Înregistrarea managementului datelor

Coșul plin Kft .

1138 Budapesta, Sólyatér utca 4.

, în calitate de Operator de date, a solicitat înregistrarea prelucrării datelor cu caracter personal la Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor și Libertatea Informațiilor (în continuare: NAIH, sau Autoritatea).

Autoritatea a înregistrat gestionarea datelor sub următorul număr de înregistrare a managementului datelor:
 

3. Definiții concept
Legislația actuală care conține regulile de gestionare a datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor: CXII din 2011. Act - privind dreptul la autodeterminare a informației și libertatea de informare (în continuare: Infotv.).
Termenii utilizați în această Declarație de confidențialitate au sensul Art. CXII din 2011. luând în considerare „dispozițiile interpretative” prevăzute la § 3 din lege, următoarele:

date cu caracter personal: date care pot fi asociate persoanei vizate - în special numele persoanei vizate, marca de identificare și una sau mai multe caracteristici fizice, fiziologice, mentale, economice, culturale sau sociale ale persoanei vizate - precum și concluzia că poate fi extras din datele referitoare la persoana vizată
persoana vizată: orice persoană fizică identificată sau - direct sau indirect - identificată pe baza datelor cu caracter personal
operator de date: persoana fizică sau juridică sau organizația fără personalitate juridică care, independent sau împreună cu alții, determină scopul gestionării datelor, ia și pune în aplicare decizii privind gestionarea datelor (inclusiv dispozitivul utilizat), sau le implementează împreună cu operatorul de date.
gestionarea datelor: indiferent de procedura utilizată, orice operațiune efectuată asupra datelor sau a setului de operațiuni, inclusiv în special colectarea, înregistrarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, modificarea, utilizarea, interogarea, transmiterea, dezvăluirea, coordonarea sau conectarea, blocarea, ștergerea și distrugerea și prevenirea utilizării ulterioare a datelor, realizarea de fotografii, înregistrări audio sau video și înregistrarea caracteristicilor fizice adecvate pentru identificarea persoanei (de exemplu, amprenta digitală sau amprenta palmei, probă de ADN, imaginea irisului)
ștergerea datelor: facerea datelor de nerecunoscut în așa fel încât recuperarea lor nu mai este posibilă
prelucrarea datelor: efectuarea de sarcini tehnice legate de operațiunile de gestionare a datelor, indiferent de metoda și instrumentul utilizat pentru efectuarea operațiunilor, precum și de locul aplicării, cu condiția ca sarcina tehnică să fie efectuată pe date;
fisier de date: totalitatea datelor gestionate intr-un registru
terță parte: o persoană fizică sau juridică sau o organizație fără personalitate juridică care nu este aceeași cu persoana vizată, cu operatorul de date sau cu operatorul de date
serviciu legat de societatea informațională: un serviciu furnizat electronic, pentru cei absenți, de obicei contra cost, la care utilizatorul serviciului are acces individual
serviciu comercial electronic: un serviciu legat de societatea informațională, al cărui scop este un lucru mobil tranzacționabil care poate fi luat în posesie - inclusiv bani și valori mobiliare, precum și forțe naturale care pot fi utilizate în felul obiectului -, servicii, bunuri imobiliare, drept de proprietate (denumite în continuare: bunuri) vânzare, cumpărare, schimb sau utilizare în orice alt mod.
4. Gama de utilizatori
Utilizatorul este atât înregistrat pe site, cât și persoană fizică neînregistrată care utilizează serviciile Site-ului, plasează o comandă, este identificată sau - direct sau indirect - identificabilă pe baza oricăror date personale specificate.

5. Domeniul de aplicare al datelor cu caracter personal prelucrate

Datele cu caracter personal gestionate de Operatorul de date includ următoarele:

Nume (nume, prenume, nume companie)
Adresă (stradă, număr, etaj, ușă, oraș, țară, cod poștal)
Număr de telefon
Adresa de e-mail
Operatorul de date nu își asumă nicio responsabilitate pentru veridicitatea datelor cu caracter personal prelucrate! Utilizatorul este singurul responsabil pentru datele personale furnizate.

6. Buletin informativ

Trimitem buletine informative persoanelor fizice, cum ar fi destinatarul newsletter-ului nostru, prin poștă electronică sau alte mijloace individuale de comunicare echivalente numai dacă destinatarul newsletter-ului și-a dat acordul în mod clar și specific în prealabil și s-a abonat la newsletter.

Domeniul de aplicare al datelor gestionate: Operatorul de date gestionează următoarele date ale Utilizatorului care se abonează la newsletter în mod voluntar și pe baza consimțământului său expres: Nume (Nume, Prenume, Nume companie), Adresă de e-mail, număr de telefon.

Scopul utilizării: Trimiterea de e-mail cu conținut de marketing (newsletter) electronic către Utilizatorii care s-au abonat voluntar la newsletter pe baza consimțământului expres; informarea Utilizatorilor despre evenimentele curente, ofertele și promoțiile în scopuri de marketing.

Durata gestionării datelor: Operatorul de date prelucrează datele personale menționate mai sus ale utilizatorului care se abonează voluntar la newsletter până la revocarea consimțământului utilizatorului, în caz contrar, timp de 10 ani de la data colectării datelor.

Declarație de revocare: Vă informăm că declarația de consimțământ poate fi revocată în orice moment, fără limitare sau justificare, în mod gratuit. În acest caz, vom șterge numele și toate celelalte date personale ale comentatorului și nu îi vom mai trimite un newsletter.

Oferim posibilitatea de a face declarația de revocare atât prin poștă, cât și prin poștă electronică, astfel încât persoana care face declarația să fie clar identificată.

Utilizatorul își poate retrage consimțământul în orice moment, în mod gratuit, în scris, în următoarele moduri:

Prin e-mail: info@myvanilla.hu
Prin poștă prin scrisoare: 1138 Budapesta, Sólyatér utca 4.
Operatorul de date păstrează evidența datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor care s-au abonat voluntar la newsletter pe baza consimțământului lor expres. Datele înregistrate în acest registru - referitoare la destinatarul reclamei - pot fi prelucrate numai în conformitate cu declarația de consimțământ, până la revocarea acesteia, și pot fi transferate către terți numai cu acordul prealabil al persoanei în cauză.

Operatorul de date se ocupă numai de datele personale înregistrate de acesta în conformitate cu declarația de consimțământ și le poate transfera către terți numai cu acordul prealabil al persoanei în cauză.

7. Scopul și temeiul juridic al prelucrării datelor cu caracter personal

Scopuri de gestionare a datelor:

Scopul gestionării datelor este de a permite utilizatorilor să utilizeze serviciile furnizate de Operatorul de date și să le efectueze de către Operatorul de date, să monitorizeze vânzările de produse, să identifice Utilizatorul și să îi permită Utilizatorului să primească informații despre comanda lor.

Utilizarea serviciilor site-ului este supusă înregistrării și furnizării de date cu caracter personal. Prin utilizarea serviciului și înregistrarea pe Site, Utilizatorul își dă consimțământul în mod expres ca Operatorul de date să manipuleze datele sale personale. Utilizatorul furnizează în mod voluntar datele sale personale către Operatorul de date în conformitate cu această Declarație de gestionare a datelor.

Temei juridic și metoda de gestionare a datelor:

Înregistrarea și prelucrarea datelor cu caracter personal în timpul înregistrării pe Site și prin utilizarea serviciului se bazează pe consimțământul voluntar al Utilizatorului.

Utilizatorul își dă acest consimțământ prin plasarea unei comenzi și înregistrarea pe Site.

În cazul în care Utilizatorul pune la dispoziție datele personale ale unei terțe persoane fizice în timpul utilizării serviciului, acesta garantează că a obținut în mod legal consimțământul persoanei în cauză pentru prelucrarea datelor cu caracter personal puse la dispoziție.

Utilizatorul recunoaște că, cu excepția cazului în care prin lege se prevede altfel, Operatorul de date utilizează datele înregistrate în scopul îndeplinirii obligației legale relevante sau în scopul punerii în aplicare a intereselor legitime ale Operatorului de date sau ale unui terț - în cazul în care aplicarea acest interes este proportional cu limitarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal - in continuare separat poate fi prelucrat fara consimtamant, precum si dupa retragerea consimtamantului persoanei vizate.

8. Persoana îndreptățită la gestionarea și prelucrarea datelor

Persoana autorizată să gestioneze și să prelucreze datele cu caracter personal este The Full Cart Kft . 1138 Budapesta, Sólyatér utca 4. denumit în continuare: Operator de date), în calitate de Operator de date. Datele personale care urmează a fi prelucrate pot fi vizualizate de către actualul(i) reprezentant(i) legal(i), angajații/agenții/colaboratorii Operatorului de Date. Managerul de date nu transferă date cu caracter personal către terți, doar dacă persoana vizată își dă acordul în mod expres.

9. Durata managementului datelor

Datele cu caracter personal furnizate pe baza consimțământului Utilizatorului vor fi prelucrate de către Operatorul de Date până la atingerea scopului gestionării datelor sau până la revocarea consimțământului Utilizatorului. Operatorul de date gestionează datele personale ale Utilizatorului furnizate în timpul înregistrării până la încetarea utilizării Site-ului și, în special, până la anularea înregistrării.

Cu excepția cazului în care legea prevede altfel, Operatorul de date utilizează datele cu caracter personal colectate a) în scopul îndeplinirii obligației legale relevante sau b) în scopul afirmării interesului legitim al operatorului de date sau al unui terț, în cazul în care afirmarea de acest interes este proporțional cu limitarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal fără un alt consimțământ separat, precum și după retragerea consimțământului persoanei vizate. / CXII din 2011. Legea § 6 (5) /

Operatorul de date stochează datele cu caracter personal furnizate de Utilizator pentru a îndeplini obligațiile contabile timp de 8 ani în baza § 169 din Legea C din 2000 și în conformitate cu Legea XCII din 2003 privind impozitarea. îl păstrează și îl gestionează în termenul legal de prescripție.

10. Transmiterea datelor, conectarea datelor

Operatorul de date nu vinde, închiriază și nu pune la dispoziție datele sau informațiile personale ale Utilizatorului sub nicio formă altor companii sau persoane fizice, cu excepția furnizării datelor necesare îndeplinirii obligațiilor contabile.

Operatorul de date asigură securitatea corespunzătoare a datelor în modul așteptat de la acesta și ia măsurile tehnice și organizatorice care garantează aplicarea regulilor și principiilor de protecție a datelor și promovează securitatea datelor cu caracter personal.

Stimați utilizatori, vă informăm că Operatorul de date transmite date cu caracter personal unui terț sau unor persoane numai cu acordul persoanei vizate.

Prin utilizarea serviciilor oferite de Site și prin furnizarea datelor cu caracter personal înregistrate mai sus necesare utilizării acestor servicii, Utilizatorul consimte în mod expres ca Compania să-și transmită datele personale către compania de livrare care livrează produsele (Express One).

În această secțiune, vă informăm despre circumstanțele prelucrării datelor rezultate din transferul de date:

Persoana operatorului de date: denumire companie: Express One Hungary Kft. , număr fiscal: 13947109-2-43 , număr de înregistrare a companiei: 01 09 980899


Date de contact ale operatorului de date: sediu: 1239 Budapesta, Európa utca 12.

Temei juridic pentru transmiterea datelor: pe baza consimțământului persoanei vizate.

Gama de date prelucrate: Nume (Nume, Prenume, Nume companie), Adresă (Strada, număr de locuință, etaj, ușă, oraș, țară, cod poștal), Număr de telefon, Adresă de e-mail.

Scopul transferului de date: Livrarea produselor comandate de Utilizator, precum și permiterea administrării și contactului aferent.

Durata gestionării datelor: se gestionează până la atingerea scopului gestionării datelor, sau până la retragerea consimțământului Utilizatorului, în caz contrar, timp de 10 ani de la data colectării datelor.

În cazul transferului de date menționat mai sus, Managerul de Date este Express One, Utilizatorii pot contacta direct Express One în probleme legate de gestionarea datelor cu caracter personal, folosind datele de contact ale Express One furnizate în această secțiune.

Dorim să vă informăm că pentru funcționarea site-ului www.arukereso.hu (Naspers OCS Hungary Kft. 1074 Budapesta, Rákóczi út 70-72., Număr fiscal: 24868291-2-42, Număr de înregistrare a companiei: 01-09- 186759) Programul magazin de încredere, achizițiile post, adresa de e-mail a clientului și numele produsului achiziționat de client vor fi transmise către arukereso.hu cu acordul persoanei vizate.

Persoana operatorului de date: Naspers OCS Hungary Kft., Număr fiscal: 24868291-2-42, Număr înregistrare companie: 01-09-186759

Date de contact ale operatorului de date: sediu: 1074 Budapesta, Rákóczi út 70-72 e-mail: info@arukereso.hu

Temei juridic pentru transmiterea datelor: pe baza consimțământului persoanei vizate.

Domeniul de aplicare al datelor gestionate: Nume (Nume, Prenume, Nume companie), Adresă de e-mail.

Scopul transferului de date: solicitarea și afișarea feedback-ului clienților. Naspers OCS Hungary Kft. se ocupă de datele personale transmise în acest mod în conformitate cu Politica de protecție a datelor și de gestionare a datelor a www.arukereso.hu.

Durata gestionării datelor: se gestionează până la atingerea scopului gestionării datelor, sau până la retragerea consimțământului Utilizatorului, în caz contrar, timp de 10 ani de la data colectării datelor.

În cazul transferului de date menționat mai sus, Operatorul de date este Naspers OCS Hungary KFT, Utilizatorii pot contacta direct Naspers OCS Hungary KFT în probleme legate de gestionarea datelor cu caracter personal, folosind datele de contact ale Naspers OCS Hungary KFT furnizate în prezentul secțiune.

Operatorul de date ține un registru de transmitere de date a datelor transmise, care include toate transmisiile de date ale companiei.

Pentru a verifica legalitatea transmiterii datelor și a informa persoana vizată, Operatorul de date ține un registru de transmitere a datelor, care conține data transmiterii datelor cu caracter personal gestionate de acesta, temeiul legal și destinatarul transmiterii datelor, definirea domeniului de aplicare a datelor cu caracter personal transmise, precum și a altor date specificate în legea care prevede gestionarea datelor.

11. „Cookie-uri”.

Site-ul nostru web servește utilizatorului în mod individual și poate folosi „cookie-uri” pentru funcții de confort. Dacă sunt folosite „cookie-uri”, se înregistrează ora vizitei, datele browserului Utilizatorului, adresa IP, sistemul de operare utilizat și setările de limbă. Operatorul de date nu conectează aceste date cu alte date cu caracter personal, ele sunt folosite doar în scopul raportărilor statistice.

12. Drepturile utilizatorilor legate de gestionarea datelor cu caracter personal, aplicarea legii și căile de atac

Utilizatorul are posibilitatea de a solicita informații despre gestionarea datelor sale personale de la Operatorul de date, în plus, Utilizatorul poate solicita corectarea datelor sale personale, precum și ștergerea sau blocarea datelor sale personale.

Utilizatorul are dreptul în orice moment să solicite informații în scris cu privire la datele de contact indicate de către Operatorul de date în această Declarație de confidențialitate cu privire la datele personale care îl privesc gestionate de către Operatorul de date și poate, de asemenea, solicita modificarea acestora în orice moment. Operatorul de date va furniza informațiile solicitate în termen de maximum 30 de zile de la data depunerii cererii.

În cazul în care Utilizatorul solicită acest lucru în scris, Managerul de Date îi va furniza informații despre datele Utilizatorului gestionate de către Managerul de Date sau – dacă este cazul – prelucrate de către operatorul de date comandat de acesta sau la dispoziția acestuia.

În plus, pe baza unei solicitări în această direcție, Operatorul de date oferă informații scrise despre sursa datelor cu caracter personal pe care le prelucrează, scopul, temeiul legal, durata prelucrării datelor, numele și adresa împuternicitului și activitățile acestuia. legate de prelucrarea datelor, circumstanțele și efectele incidentului de protecție a datelor și măsurile luate pentru prevenirea acestuia și - în cazul transmiterii datelor cu caracter personal ale persoanei vizate - temeiul juridic și destinatarul transmiterii datelor.

Dorim să vă atragem atenția asupra faptului că, în cazul unei solicitări primite prin poștă, Operatorul de date are opțiunea de a trimite un răspuns scris la e-mailul primit de Utilizator prin poștă, dacă Utilizatorul își indică poșta. adresa din cerere în scopul răspunsului.

Informațiile cuprinse la alin. (4) sunt gratuite în cazul în care solicitantul de informații nu a depus încă o cerere de informare către operatorul de date cu privire la același set de date în anul curent. În alte cazuri, se poate stabili rambursarea. Valoarea rambursării poate fi stabilită și în contractul dintre părți. Despăgubirea deja plătită trebuie rambursată dacă datele au fost prelucrate în mod ilegal sau dacă cererea de informații a condus la o corectare.

Utilizatorul are, de asemenea, dreptul de a solicita ștergerea datelor sale prin trimiterea unei cereri scrise către Operatorul de date la datele de contact ale Operatorului de date furnizate mai jos.

Utilizatorul are dreptul de a solicita informații, modificare sau ștergere la următoarele contacte:

Adresă poștală: The Full Cart Kft .

1138 Budapesta, Sólyatér utca 4.



Adresă de e-mail: info@myvanilla.hu

Utilizatorul are dreptul în orice moment să solicite corectarea sau ștergerea datelor sale incorecte, modificate sau înregistrate incorect. Operatorul de date va șterge sau modifica datele indicate de Utilizator într-un termen rezonabil de la primirea cererii, dar nu mai târziu de 30 de zile de la primirea cererii.

Dorim să vă informăm că ștergerea nu se aplică prelucrărilor de date impuse de lege (de exemplu, reglementări contabile), Operatorul de date fiind obligat să le păstreze pentru perioada necesară prevăzută de lege.

În loc de ștergere, operatorul de date blochează datele cu caracter personal dacă persoana vizată solicită acest lucru sau dacă, pe baza informațiilor disponibile, se poate presupune că ștergerea ar dăuna intereselor legitime ale persoanei vizate. Datele cu caracter personal blocate în acest mod pot fi prelucrate doar atâta timp cât există scopul de gestionare a datelor care a împiedicat ștergerea datelor cu caracter personal.

În cazul în care Utilizatorul consideră că drepturile sale legate de gestionarea datelor cu caracter personal ar fi putut fi încălcate, vă rugăm să ne anunțați în scris la datele de contact de mai sus ale Operatorului de date!

În cazul unei încălcări a drepturilor legate de gestionarea datelor cu caracter personal, Utilizatorul va respecta prevederile Legii CXII din 2011 privind dreptul la autodeterminare a informațiilor și libertatea de informare. în baza legii, puteți contacta Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor și Libertatea Informației (NAIH) (adresa Autorității: 1125 Budapesta, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C, Adresa poștală: 1530 Budapesta, Căsuța PO: 5.) și în cele din urmă vă puteți exercita drepturile în instanță. Instanța este competentă asupra procesului.

14. Respectarea legislației

În timpul pregătirii acestei Declarații de confidențialitate, precum și în timpul manipulării datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor, Operatorul de date acționează în deplină conformitate cu legislația maghiară în vigoare în orice moment și ia în considerare standardele UE relevante.

În special, Operatorul de date ia în considerare prevederile următoarei legislații în timpul gestionării datelor:

anul CXII. Act - privind dreptul la autodeterminare a informației și libertatea de informare (în continuare: Infotv.)
anul CVIII Act - cu privire la anumite probleme de servicii comerciale electronice și servicii legate de societatea informațională (în principal § 13/A)
anul XLVII legea - privind interzicerea practicilor comerciale neloiale față de consumatori;
anul XLVIII Acționați - privind condițiile de bază și anumite limitări ale publicității economice (în special § 6.a)
XC-ul anului Legea privind libertatea electronică de informare
Legea C privind comunicațiile electronice (în special § 155.a)
16/2011. s. Aviz cu privire la Recomandarea EASA/IAB privind cele mai bune practici pentru publicitatea online comportamentală

    Ce cauti?

    2 brățări Cabala roșii

    Cineva tocmai a făcut o achiziție

    2 brățări Cabala roșii

    10 minute în urmă De aici Páty

    Coșul tău